C-insight & Partners

OVER C-INSIGHT | EELCO CREMER

Mensen in beweging krijgen op een manier die bij ze past zodat de verandering in gedrag blijvend is, is mijn passie. Ik begon C-insight om organisaties te helpen met hun trainings- en ontwikkelingsvragen, in Nederland en daarbuiten. Inmiddels doen we dat samen met een netwerk van ervaren professionals die enthousiast aan opdrachten werken.

Ruim zes jaar werkte ik als trainer voor DeltaVisie International, Van den Broek & partners en Mansal voor ik C-insight begon in 2006. Mijn commerciële en management-ervaring bouwde ik daarvoor op in de uitzendbranche en internationale standbouw. Enthousiast geworden door de trainingen die ik zelf volgde, besloot ik het trainersvak in te gaan.

In de periode 2011 – 2017 heb ik in nauwe samenwerking met (en als) Sharewater aan opdrachten gewerkt. Vanaf 1/1/2018 weer vanuit C-insight op een projectmatige manier; het plotseling overlijden van ex-Sharewater partner Karl van Uden in maart 2018 heeft een bizarre wending gegeven aan de afwikkeling die gelukkig op een goede manier is gegaan.

Samenwerkingen op projectbasis doen creëert rust en heeft inmiddels tot mooie gezamenlijke projecten geleid. Met onderstaande partners (allen oud-collega's) werk ik al jaren met veel plezier samen en vertrouw ik volledig. Ook mijn actieve deelname aan het Dutchcenter4Growth past prima binnen die visie.

Eelco Cremer (geen familie van), geboren in 1967 in Amsterdam en sinds mijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit woonachtig in Rotterdam.

Mijn twee dochters (2000 en 2002) zijn inmiddels het huis uit. Mijn vrouw gelukkig niet :-) Na o.a. ruim 10 jaar hockey-coach geweest te zijn, tennis ik nog steeds met veel plezier (> 40 jr) in competitieverband. Ook schaats, skeeler en padel ik graag. En als het kan skiën.

ONZE PARTNERS

Jacco van den Berg - Van den Berg Training & Advies (founder)

Al bijna vijfentwintig jaar ondersteunt Van den Berg Training & Advies organisaties bij het ontwikkelen van hun leidinggevenden waarbij het voeren van gesprekken (selectie-, ziekteverzuim, beoordelings-, coachings-, correctiegesprekken, et cetera) centraal staat. Jacco van den Berg is specialist op het gebied van het ontwikkelen en implementeren van meer eigentijdse gesprekkenaanpakken (Het Nieuwe Beoordelen) in profit- en non profit organisaties. De interventies die zijn bureau daarbij inzet zijn:

  • advies, co-creatie
  • workshops, training en individuele coaching
  • boeken en artikelen
  • e-learningsmodules

Jacco is auteur van de boeken Het Prestatiemenu, Het GROTE gesprekkenboek en Het handboek Werving en Selectie.

Samen hebben we mooie projecten verzorgd bij Broekhuis en Eurofins (artikel)

Peter Wijnands - Q-impact (founder)

De grootste voldoening in mijn werk als trainer, coach en ondernemer haal ik uit het feit dat ik mensen in beweging kan brengen en inspireren. Inspiratie om bewuste keuzes te maken en doelen te stellen in het leven. Beweging in een richting die leidt tot betere resultaten en plezier in hun (werkzame) leven.

De grootste voldoening als coach haal ik uit het goed luisteren en mij verplaatsen in de ander. Dit doe ik door vragen te stellen en door tot inzichten te komen die de ander helpen om concrete stappen te nemen die leiden tot persoonlijk geluk en groei.

De grootste voldoening als ondernemer is een kwalitatieve organisatie neerzetten waar mensen met plezier werken en hun talenten kunnen inzetten en zich verder kunnen ontwikkelen. Om daarmee plezier te hebben in het leven en waarde toe te voegen aan de organisatie van onze klanten op het gebied van gedrag en cultuurontwikkeling.

Ron van der Maarel - 3charmes (founder)

Ron heeft meer dan 20 jaar ervaring in de commerciële ontwikkeling van professionals. En werkt veel voor een internationale sales performance trainingsorganisatie met de Fortune 500 als klantgroep.

Iedereen die met klanten omgaat moet op elk moment waarde kunnen toevoegen. Klanten zijn echter steeds beter geïnformeerd en de veranderingen gaan sneller dan ooit.

Zijn jullie er klaar voor? Wij zorgen ervoor dat verkopers, adviseurs en servicemedewerkers op het juiste moment over de juiste kennis en kunde beschikken.

Dat doen we door het implementeren van een e-learning platform, blended trainen en het creëren van een coachende organisatie. Met als resultaat blijere professionals en hogere omzet!

ONS NETWERK

Het DutchCenter4Growth is een netwerk van allemaal bevlogen expert-ondernemers. Een nauw samenwerkend team van ervaren professionals die een kei zijn op hun vakgebied. Mensen die met een brede holistische blik naar jouw situatie en ideeën over de door jou gewenste transitie kijken. Juist door deze netwerk en team aanpak komen we met verrassende oplossingen waar nog niemand aan gedacht heeft. Op jouw kruispunt van keuzes ondersteunen we je om de juiste weg in te slaan en de gedroomde transitie te realiseren!