Aanpak

AANPAK

Vanuit onze missie en visie volgt onze Aanpak.

Onze missie is organisaties en teams helpen om hun doelen te realiseren; welk gedrag is daarvoor nodig? En vooral: hoe krijgen we dat voor elkaar (proces + gedrag). Onze visie is dat je alleen vanuit de positieve psychologie mensen in beweging krijgt op een manier die bij ze past. En dat gaat hand in hand met een winnaarsmentaliteit, streng en rechtvaardig. Met bijpassend voorbeeldgedrag van het MT. Zowel voorbeeldgedrag in het respecteren van afgesproken processen als in het zichtbaar maken van gewenst gedrag en aanspreken op ongewenst gedrag.

Aanpak. Aan de start van iedere opdracht bespreken we relevante doelstellingen en adviseren we een daarbij passende inzet van ons aanbod. We zetten de professionals, kennis en middelen in die voor u tot succes leiden. Onze middelen zijn: maatwerk training of workshops (classroom en/of video) en (on/offline) coaching en advies.

Vanuit ons netwerk vullen we dit indien gewenst aan met HR advies of interim-medewerkers. Of professionele (on/offline) Sales met Ron van der Maarel.

C-insight werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners, allen gefocust op hetzelfde doel: uw gewenst resultaat, op korte én lange termijn. Wij zijn flexibel, weten wat verantwoordelijkheid nemen is en dragen dat met passie over aan teams en medewerkers.

Van Kooten en de Bie zouden op bovenstaande teksten zeggen: “Gooi maar in de vlakspoeler”. Daarom geven we met plezier referenties, wel op aanvraag.

STAPSGEWIJS

done
Afstemming

Stap 1

We stemmen doelen af en bepalen het gewenste gedrag.

done
Aanpak

Stap 2

Samen kiezen we een aanpak; soms copy-paste, soms een co-creatief proces. Wat we bieden staat hieronder in 3 topics.

done
Visualiseren

Stap 3

We visualiseren concreet wat we in welke volgorde gaan doen wat dat aan tijd en € vraagt.

Management en klantgericht samenwerken kunnen we uitdiepen door middel van advies, (blended) training en/of coaching. Klik op 1 vd thema's voor uitleg en voorbeelden.